آغاز نظارت بر طرح تحول در دانشگاههای علوم پزشکی
این طرح در ۱۰ قطب و ۵۶۰ بیمارستان کشور با بکارگیری ۱۵۰ ارزیاب خبره با سابقه از ستاد وزارتی و دانشگاهی سراسر کشور اجرا میشود.
معاون درمان وزیر بهداشت از آغاز برنامه نظارت و ارزیابی طرح تحول نظام سلامت در دانشگاههای علوم پزشکی کشور از دیروز تا ۲۵ اسفندماه امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد آقاجانی افزود: از دیروز به مدت یک هفته، ۹ تیم هشت تا ۲۰ نفره ارزیاب در ۱۹ دانشگاه شیراز، بوشهر، لار، گراش، فسا و جهرم، سمنان، شاهرود، قم و کاشان، یزد، کرمان، رفسنجان، سیرجان، بم و جیرفت، بندرعباس، اراک و ساوه در ماموریتهای چهار تا پنج روزه همه بیمارستانها و دانشگاههای تابعه را بر اساس ۷۱ شاخص تدوین شده ارزیابی خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: این طرح در ۱۰ قطب و ۵۶۰ بیمارستان کشور با بکارگیری ۱۵۰ ارزیاب خبره با سابقه از ستاد وزارتی و دانشگاهی سراسر کشور اجرا میشود.
آقاجانی گفت: برنامه نظارت و ارزیابی طرح تحول نظام سلامت کشور در راستای جلوگیری از حداقل انحرافات و بهره برداری از اقدامات پیشگیرانه به منظور تحقق سلامت اجرا میشود.
معاون وزیر بهداشت یادآور شد: ۹ ماه از آغاز برنامه تحول نظام سلامت میگذرد و از اولین روز اجرا بر نحوه اجرای بستههای خدمتی این برنامه در بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت نظارت قابل توجهی، صورت گرفته است اما از آنجا که هر طرح بزرگ ملی نیازمند نظارت و مراقبتهای دقیق برای اجرای همه جانبه و جلوگیری از حداقل انحرافات است، طرح جدید نیز اجرا شد.
آقاجانی از ارزیابان این طرح خواست از منابع اختصاص یافته به بهترین شکل ممکن بهره برداری کنند.
وی، نظارت و بررسی کیفیت پیاده سازی برنامه در تمام بستهها تا پایان سال ۹۳، کنترل و هدایت مجریان به اهداف برنامه، اهمیت بخشی و تقویت انگیزه مدیران در جهت تداوم برنامه، شناسایی مشکلات و نقاط ضعف و موفقیتهای دانشگاهها را از جمله اهداف برنامه نظارت طرح تحول نظام سلامت در دانشگاههای علوم پزشکی کشور عنوان کرد.
آقاجانی، نشر الگوهای موفق دانشگاهی، توانمندسازی و تبادل تجربههای موفق و معرفی دانشگاهها و بیمارستانهای پیشرو در استقرار طرح تحول سلامت و ارتقای کیفی برنامههای نظارتی را از دیگر اهداف برنامه نظارت برشمرد.
----------------
پایان