90% زبالههای بیمارستانی در مبداء بیخطر میشوند
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: توقف تفکیک و بی خطرسازی زباله های بیمارستانی کذب محض است و هم اکنون 90 درصد بیمارستانهای کشور زباله های خطرناک را بی خطر میکنند.
خسرو صادق نیت در پاسخ به انتقادهایی مبنی بر توقف و بروز مشکلاتی در بی خطرسازی زباله های عفونی بیمارستانی گفت: کذب محض است،بی خطرسازی زبالههای بیمارستانی به قوت در حال انجام است و یکی از اقدامات ارزشمند وزارت بهداشت در حوزه بهداشت که از چند سال پیش شروع شده، بی خطرسازی زبالههای بیمارستانی است.
وی ادامه داد: هم اکنون قریب به 90 درصد بیمارستانهای کشور اعم از دولتی و خصوصی دستگاه بی خطرسازی دارند، تفکیک زبالههای خطرناک و عفونی را از زبالههای عادی انجام میدهند و زبالههای خطرناک، بی خطر میشوند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: کاری که از سوی وزارت بهداشت و با نظارت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برای بی خطرسازی زباله های بیمارستانی انجام می شود، حتی در سطح جهانی قابل عرضه و قابل دفاع است.
وی در باره نوع دستگاههای بکارگیری شده برای بی خطرسازی زبالههای بیمارستانی توضیح داد: دستگاههای مختلفی که طبق قانون برای بی خطرسازی زبالههای بیمارستانی مجاز شناخته شده است، استفاده میشود ولی عمده بیمارستانها از دستگاه اتوکلاو استفاده میکنند.
صادق نیت تأکید کرد: از بین 870 بیمارستان دولتی و خصوصی کشور، هم اکنون حدود 90 درصد مجهز به دستگاه بیخطرسازی زباله هستند و زبالههای آسیبزا را بی خطر میکنند،همه این مراکز تحت نظارت وزارت بهداشت عمل میکنند.البته این کار با نظارت وزارت بهداشت گسترش پیدا میکند.
----------------------------
پایان