50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : سهم بهداشت و درمان از سرانه GDP كشور

 . . . . در كشور سرانه GDP ( سهم هر فرد به ازاي توليد ناخاص ملي) را 3500 دلار محاسبه مي‌كنيم كه بايد تمام مشكلات را با آن حل كنيم . . . .  سهم بهداشت و درمان نهايتاً 400 دلار مي‌شود . . . . لذا بايد بسته‌اي براي مردم انتخاب كنيم كه با 400 دلار بتوان جواب مردم را داد و عدالت را در آن ديد و محرومين را در نظر گرفت نه اينكه در تهران سرويسي را درست كنيم كه برخي اوقات بسيار جلوتر از امريكاست ولي در برخي روستاها و شهرها خدمات اوليه را هم نداريم . . . . . .

 جهت رویت مابقی خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در پایین این کادر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

 اول مشكل بيمارستان‌ها عدم پرداخت بيمه‌ها و نبود پول در بيمه‌هاست

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: تاخير 7-6 ماهه سازمان تامين اجتماعي در پرداخت بدهي خود به بيمارستان‌ها بي‌سابقه است و اين سازمان در اقدام غيرقانوني حقوق بازنشستگان را از اعتبار بيمارستان‌ها پرداخت كرده است.

 مسعود پزشكيان  در خصوص مشكلات بيمارستان‌ها اظهار داشت: قدم اول مشكلات بيمارستان‌ها عدم پرداخت بيمه‌ها و نبود پول در بيمه‌هاست. تاخير 7-6 ماهه سازمان تامين اجتماعي در پرداخت بدهي خود به بيمارستان‌ها بي‌سابقه است و اين به خاطر نداشتن پول نيست بلكه براي اين است كه اين سازمان با اعتبار بيمارستان‌ها حقوق بازنشستگان را پرداخت كرده است كه اين موضوع غيرقانوني است.

 
وي افزود: در حال حاضر فشار روي بيمارستان ها زياد است و بيشتر بيمارستان‌ها طلب‌كارند و آنها هم به شركت‌هاي دارويي، داروخانه‌ها و شركت‌هاي تجهيزات پزشكي بدهكارند و از طرفي قدرت خريد هم ندارند لذا بايد روي روند سيستميك تامين اعتبار برنامه‌ريزي جدي انجام داد.

 
پزشكيان تصريح كرد: ما نمي‌توانيم با ميزان اعتباري كه داريم خدمات پزشكي در سطح كشورهاي امريكايي و اروپايي ارائه دهيم. بايد به اندازه‌ اعتباري كه داريم بسته‌اي را تعريف و در همان حد خدمات پزشكي ارائه كنيم. متاسفانه ما چنين نكرديم لذا روز به روز توقعات در جامعه افزايش مي‌يابد، تكنولوژي با هر رنگي در جامعه وارد مي‌شود و هزينه‌ها را در جامعه به شدت بالا مي‌برد. وقتي هزينه‌ها بالا رفت توقع اين مي‌شود كه دولت هزينه را پرداخت كند در حالي كه دولت قادر به اين پرداخت نيست.

 
وي افزود: در حال حاضر اوباما در امريكا مجبور شد سيستم بهداشت و درمان را تغيير دهد. البته هزينه‌هاي زيادي هم داشت اما چاره‌اي نبود و نمي‌شد با اين روند ارائه خدمت را ادامه داد. آنها 8 هزار دلار سرانه بهداشت و درمان داشتند كه اگر ادامه مي‌دادند به 10 هزار دلار مي‌رسيد اما در كشور سرانه بهداشت و درمان 250 دلار با ازاي هر نفر در سال است.

 
پزشكيان خاطرنشان كرد: در كشور سرانه GDP ( سهم هر فرد به ازاي توليد ناخاص ملي) را 3500 دلار محاسبه مي‌كنيم كه بايد تمام مشكلات را با آن حل كنيم. سهم بهداشت و درمان نهايتاً 400 دلار مي‌شود. لذا بايد بسته‌اي براي مردم انتخاب كنيم كه با 400 دلار بتوان جواب مردم را داد و عدالت را در آن ديد و محرومين را در نظر گرفت نه اينكه در تهران سرويسي را درست كنيم كه برخي اوقات بسيار جلوتر از امريكاست ولي در برخي روستاها و شهرها خدمات اوليه را هم نداريم .

منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۱/۱ تعداد بازدیدکنندگان : 12758

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1511
بازدید دیروز : 2008
بازدید این ماه : 56583
بازدید امسال : 459701
بازدید کل : 36826774

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش