50 مطلب آخر
خبرپرستاری : بانک پرستار-جشنواره ومجتمع تفریحی پرستار

آخرین مهلت اجرای قانون ارتقای بهره وری اول مهر است و اگر دانشگاهی تا این زمان این قانون را اجرا نکرده باشد سازمان نظام پرستاری موظف است اسامی دانشگاه های علوم پزشکی یا مراکز مذکور را به نهادهای نظارتی اعلام کند   . . .  در گذشته ارزش هر ساعت کار پرستاران معادل یک- صدو هفتاد و پنجم حقوق آنان بود اما اکنون به یک- صدو شصتم  ارتقاء یافته است   . . .  پرستاران می توانند تا سقف 160 ساعت اضافه کار انجام دهند   . . . . .    جشنواره ورزشی پرستاران باید مانند المپیادهای دانشجویی یا المپیادهای ورزشی در سطح کشوری اجرایی شود    . . . . . .   مجتمع تفریحی اقامتی ویژه پرستاران در منطقه کلاچای احداث می شود   . . . . .    با کمک پرستاران در آینده نزدیک، ایجاد بانک پرستاری کشور را شاهد خواهیم بود   . . . . . 

جهت رویت شرح مطالب   ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

اعلام اسامی دانشگاه‌هایی که قانون ارتقای بهره وری را اجرا نکردند

 رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: آخرین مهلت اجرای قانون ارتقای بهره وری اول مهر است و اگر دانشگاهی تا این زمان این قانون را اجرا نکرده باشد سازمان نظام پرستاری موظف است اسامی دانشگاه های علوم پزشکی یا مراکز مذکور را به نهادهای نظارتی اعلام کند. 

وی با بیان اینکه هیچ گونه ردیف بودجه ای برای برگزاری جشنواره ورزشی پرستاران در اختیار سازمان نظام پرستاری نیست، پیشنهاد داد: جشنواره ورزشی پرستاران باید مانند المپیادهای دانشجویی یا المپیادهای ورزشی در سطح کشوری اجرایی شود که این امر نیازمند تعریف جایگاه است.

میرزابیگی با اشاره به اجرای قانون ارتقای بهره وری در کردستان، افزود: قانون ارتقای بهره وری از ابتدای امسال برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با طراحی و پیاده سازی نرم افزار ویژه اجرا شد که اکنون در سطح کشور به عنوان الگو مورد بهره برداری دیگر دانشگاه ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به موفقیت اجرای قانون بهره‌وری خدمات پرستاری در ارائه خدمات مطلوب به بیماران و کاهش ساعت کاری پرستاران، بیان داشت: اجرای این قانون از نگاه دولتمردان و سازمان نظام پرستاری کشور تمام شده و بر اساس دستور وزارت بهداشت همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور موظف هستند حداکثر تا اول مهر این قانون را اجرا کنند.

میرزابیگی با بیان اینکه قانون ارتقای بهره وری باید از ابتدای امسال اجرا می شده، تاکید کرد: خط پایان و آخرین مهلت اجرای قانون ارتقای بهره وری توسط دانشگاه ها اول مهر است و اگر دانشگاهی تا این زمان قانون را اجرا نکرده باشد سازمان نظام پرستاری موظف است نام دانشگاه های علوم پزشکی یا مراکز مذکور را به نهادهای نظارتی اعلام کند.

وی با اشاره به مزایای قانون ارتقای بهره وری برای پرستاران، افزود: در گذشته ارزش هر ساعت کار پرستاران معادل یک- صدو هفتاد و پنجم حقوق آنان بود اما اکنون به یک- صدو شصتم  ارتقاء یافته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: بر اساس قانون ارتقای بهره‌وری قیمت و بهای هر ساعت کار پرستاران افزایش یافته است که این مزیت، درآمد پرستاران از محل اجرای قانون ارتقای بهره‌وری را بیشتر می‌کند.

به گفته رئیس کل نظام پرستاری کشور بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت، پرستارانی که تمایل دارند علاوه بر اضافه کار 80 ساعته مندرج در قانون ارتقای بهره‌وری، 80 ساعت دیگر نیز کار کنند، می‌توانند اضافه کار دوم خود را در محل کار خود یا یکی از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه محل خدمت خود انجام دهند اما به ارائه خدمت همزمان در دو بخش خصوصی و دولتی مجاز نیستند.

وی ادامه داد: بنابراین ما محدودیت کار در یک بیمارستان را نداریم بلکه این محدودیت در یک بخش دولتی یا غیر دولتی وجود دارد اما پرستاران می توانند تا سقف 160 ساعت اضافه کار انجام دهند.

میرزابیگی با تاکید بر عدم تعلل پرستاران در امضای تعهدنامه ها، تصریح کرد: خوشبختانه قانون ارتقای بهره وری 100درصد به نفع جامعه پرستاری است و از این پس پرستاران کشور تعهدنامه های دانشگاههای علوم پزشکی را امضا کنند تا هر چه زودتر روال قانونی برای کاهش ساعت کاری و پرداختهای قانونی به پرستاران مطابق قانون جدید طی شود.

وی تاکید کرد: پرستاران نباید نگران امضای تعهدنامه باشند و دقت کنند تمام بندهای قانون ارتقای بهره وری پشت این تعهدنامه قید شده باشد و پس از مطالعه دقیق آن را امضا کنند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه اکنون کمیته کشوری برای پاسخگویی به شبهات و پرسش های مربوط به قانون ارتقای بهره وری تشکیل شده است، افزود: از این پس پرستارانی که درباره قانون ارتقای بهره وری پرسش دارند می توانند کامنت خود را در سایت سازمان نظام پرستاری قرار دهند تا پاسخ خود را با ادله روشن دریافت کنند.

وی درباره فعالیت های بین المللی سازمان نظام پرستاری، افزود: هیچ یک از نهادهای بین المللی در مورد جنایات رخ داده در غزه و بحرین اعلام موضع نکرد اما شورای بین المللی پرستاران با تاثیرپذیری از ایران در هر دو بحث غزه و بحرین اطلاعیه صادر کرد و با حمایت از تلاش های کادر پرستاری و پزشکی بحرین جنایات رخ داده در این کشورها را محکوم کرد.

میرزابیگی با اشاره به بحث پیشرفت های بین المللی سازمان نظام پرستاری، گفت: مدیر ارشد اجرایی ICN در اجلاس سراسری این شورا در حضور 134 کشور عضو ICN از 15 دقیقه سخنرانی خود 7 دقیقه را به توضیح در مورد پرستاری ایران و بیان دستاوردهای سازمان نظام پرستاری اختصاص داد.

میرزابیگی اعلام کرد: یکی از اهداف سازمان نظام پرستاری حرکت به سمت انجام فعالیت‌های بین‌المللی است به طوری که نشست بین‌المللی پرستاران کشورهای آسیایی و اسلامی را در دستور کار داریم که ان شاءالله با همکاری ICN و مسئولان عالیرتبه کشور با حضور کشورهای اسلامی در تهران برگزار خواهد شد.

وی عضویت رسمی در شورای بین المللی پرستاران (ICN) با رای قاطع 132 کشور دنیا، عضویت در هیئت مدیره اجرایی ICN، شرکت در جلسات  و همایش های بین المللی ICN، اخذ مجوز از ICN برای تشکیل مرکز مطالعات و تحقیقات پرستاری ICN برای اولین بار در خاورمیانه و برگزاری دوره های LFC در ایران برای ارتقاء سطح علمی و حرفه ای پرستاران در ایران را از جمله دستاوردهای روابط بین الملل سازمان نظام پرستاری عنوان کرد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری یادآور شد: منشور اخلاقی پرستاران که با همکاری سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت و سازمان های مرتبط تدوین شده بود روز پرستار امسال رونمایی شد تا زمینه اجرای آن در ایران فراهم شود و به زودی تاثیر مثبت خود را در دانشکده های پرستاری و دوره های بازآموزی خواهد گذاشت.

وی تاکید کرد: پرستاران ایرانی باید تلاش کنند به لحاظ برقراری ارتباط موثر با بیمار و رعایت اخلاق حرفه ای الگو و سرآمد سایر رشته های گروه علوم پزشکی باشند. البته مسئولان هم موظف هستند به خواسته های پرستاران توجه کنند و سازمان نظام پرستاری نیز مطالبات پرستاران را پیگیری می کند اما باید بین پرستاران مسابقه اخلاق حرفه ای و ارتباط مبتنی بر اخلاق مداری با مردم به وجود آید.

میرزابیگی گفت: ورزشکاران پیشقراولان اخلاق به شمار می روند بنابراین پرستاران ورزشکار باید مبلغ اخلاق پرستاری در محیط کار خود بوده و در این راستا تلاش کنند.

وی درباره خدمات بیمه ای سازمان نظام پرستاری اظهار داشت: شرکت خدمات بیمه ای سازمان نظام پرستاری تحت عنوان «پیشگامان نظام سلامت» ویژه پرستاران و سایر کادر بهداشت و درمان تاسیس شده است

میرزابیگی بیمه مسئولیت حرفه ای را از اولویت های کاری شرکت بیمه ای سازمان نظام پرستاری دانست و تصریح کرد: هدف اصلی ما این است که تمام پرستاران شاغل کشور تحت پوشش بیمه مسئولیت حرفه ای قرار گیرند تا ضمن حمایت های شغلی از پرداخت هزینه های کلان دیه ناشی از خسارات وارده به بیمار مصون بمانند.

وی با اشاره به برخی تبلیغات بیمه ها برای کادر بهداشتی- درمانی، گفت: متاسفانه برخی از نمایندگی بیمه ها در شهرستان ها مدعی ارائه 50 درصد تخفیف به پرستاران شده اند اما در عمل هیچ گونه حمایتی از پرستاران نمی کنند. بنابراین از پرستاران می خواهیم حداقل بیمه مسئولیت مدنی را از طریق سازمان تحت پوشش قرار گیرند تا مورد حمایت قرار گرفته اند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری یادآور شد: سازمان نظام پرستاری با همکاری هیئت مدیره نظام پرستاری تهران در پایان دوره دوم قطعه زمین 20 هزار متری را در شمال کشور خریداری کرد که اکنون بحث تغییر کاربری آن مطرح شده و ان شاءالله مجتمع تفریحی اقامتی ویژه پرستاران منطقه کلاچای احداث می شود.

میرزابیگی از اتمام ساخت مجتمع عظیم اقامتی- زیارتی پرستاران در مشهد مقدس خبر داد و افزود: پروژه ایمان مشهد با زیربنای 20 هزار مترمربع در 300 متری حرم مطهر امام رضا (ع) با مشارکت پرستاران سراسر کشور ساخته شده که به عنوان مجتمع عظیم و مختص جامعه پرستاری ماندگار می شود.
وی از تجمیع قدرت اقتصادی پرستاران به عنوان یکی از اهداف و برنامه های سازمان نظام پرستاری یاد کرد و افزود: این اقدام به منظور تشکیل مثلث رفاهی – اقتصادی با اضلاع تعاونی ملی پرستاران، تعاونی اعتبار پرستاران و تعاونی های مسکن پرستاران در کل کشور انجام شده که بنا داریم به تقویت این فعالیت ها بپردازیم تا در بلند مدت بتوانیم خواسته های به حق جامعه پرستاری را برآورده کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ادامه به تشریح دستاوردهای تعاونی ملی پرستاران کشور در بخش های عمرانی، گردشگری، خدماتی و فناوری اطلاعات پرداخت و افزود: اکنون با امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با وزارت تعاون و فعالیت تعاونی فراگیر پرستاران بناداریم به فعال کردن شعبات تعاونی ملی پرستاری در سطح استان‌ها اقدام کنیم تا بتوانیم نیاز جامعه پرستاری را در این زمینه برطرف کنیم.

وی با اشاره به تشکیل تعاونی اعتبار پرستاران و اخذ مجوز آن از بانک مرکزی گفت: با کمک پرستاران در آینده نزدیک، ایجاد بانک پرستاری کشور را شاهد خواهیم بود.

حدود 9 هزار پرستار جديد جذب مي شود

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از استخدام حدود 9 هزار پرستار جديد در مراكز درماني اين وزارتخانه در سراسر كشور خبرداد.

'مرضيه وحيد دستجردي' اظهار اميدواري كرد مجوز استخدام حدود 9 هزار پرستار به زودي صادر شود تا سطح خدمات درماني و مراقبتي بيماران ارتقا يابد. اين 9 هزار پرستار غير از 23 هزار پرستاري است كه اكنون مراحل استخدامي خود را در اين وزارتخانه طي مي كنند.
دستجردي افزود: اين پرستاران - 23 هزار پرستار در حال استخدام - فقط براي اجراي قانون بهره وري و جبران كم و كسري كاهش ساعت پرستاران استخدام مي شوند و اين شمار استخدام به هيچ وجه پاسخگوي كمبود نيروي انساني پرستاران كشور نيست.
وي به افزايش چشمگير تخت هاي مراقبت هاي ويژه آي.سي.يو در كشور اشاره كرد و گفت: تخت هاي مراقبت هاي ويژه در مقايسه با تخت هاي معمولي از نظر استانداردهاي جهاني به شمار بيشتري پرستار نياز دارد و اين نيروي انساني بايد تامين شود.
وحيد دستجردي اضافه كرد در سال هاي اخير، دو هزار تخت مراقبت هاي ويژه آي.سي. يو به تخت هاي بيمارستاني افزوده شده است و اكنون در حال پيگيري جذب نيروي انساني كافي براي اين تخت ها هستيم.
وي افزود: اكنون به 14 هزار پرسنل پرستاري و درماني نياز داريم كه براي تامين اين نيروهاي انساني، نشست هاي متعددي با معاونت سرمايه انساني رييس جمهور داشتيم.

منبع : ایرنا + فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۶/۲۹ تعداد بازدیدکنندگان : 4953

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5796
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7866
بازدید امسال : 803349
بازدید کل : 37170422

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش