50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : 10% مردم تحت پوشش هیچ بیمه‌ درمانی نیستند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: ۱۰درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه ای برای خدمات سلامت نیستند و ضریب نفوذ بیمه‌ها نیز باید ۶ برابر شود    . . . . . .    صدر با سابقه 80 ساله صنعت بیمه در کشورمان و رشد و توسعه آن، افزود: با توجه به شرایط کشور و وضعیت صنعت بیمه در دنیا، این صنعت در کشورمان هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش دارد    . . . . .     سهم بیمه در کشورمان 09/0 درصد از کل حق بیمه‌های تولیدی جهان است و ایران در رتبه چهل وششم صنعت بیمه دنیا قرار دارد     . . . . . .    کشور همسایه ما ترکیه که در مسیر رشد و توسعه اقتصادی تلاش می‌کند رتبه سی و چهارم را در صنعت بیمه دنیا دارد     . . . . .     صدر سرانه حق بیمه را در ایران 50 دلار و در دنیا 608 دلار ذکر کرد و افزود: در این بخش نیز کشورهای همسایه ما و ضعیت مناسبتری دارند و ایران از نظر سرانه حق بیمه در رتبه هفتاد و شش دنیا ایستاده است     . . . . . .   ضریب نفوذ بیمه در ایران حدود 3/1 درصد است   . . . . .   برای رسیدن به حد میانگین این ضریب باید 6 برابر یعنی حدود 5/7 درصد شود    . . . . . .    بیمه در ساختارهای اقتصادی خود نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتر در جامعه است و با کار زیاد از سوی دستگاههای مختلف مردم باید به سمت بیمه شدن و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن بروند     . . . . . .     مردم به واسطه دفترچه‌های بیمه درمانی با مفاهیم بیمه درمان و سلامت و بیمه تکمیلی آشنا هستند اما هنوز هم در حوزه سلامت حدود 10 درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و در حوزه های دیگر این درصد بالاتر است    . . . . .  

جهت رویت مابقی این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

10درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه‌ درمانی نیستند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: ۱۰درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه ای برای خدمات سلامت نیستند و ضریب نفوذ بیمه‌ها نیز باید ۶ برابر شود

شهاب الدین صدر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش بین‌المللی بیمه و توسعه با تشریح ضعف‌ها و مشکلات فعلی در صنعت بیمه کشور، خواستار رفع مراحل پیچیده اداری و موانع موجود در راه جبران خسارت بیمه‌شدگان شد.

صدر با اشاره به سابقه 80 ساله صنعت بیمه در کشورمان و رشد و توسعه آن، افزود: با توجه به شرایط کشور و وضعیت صنعت بیمه در دنیا، این صنعت در کشورمان هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش دارد.

وی اهداف شرکت های بیمه در ایران و جهان را مهم توصیف کرد و گفت: بیمه در حقیقت برای اطمینان‌بخشی و ایجاد امنیت خاطر و جبران خسارات و ریسک هایی است که در عرصه های مختلف وجود دارد.

صدر با اشاره به ورود صنعت بیمه در تمامی حوزه‌ها از قبیل تجاری، اقتصادی، خدماتی، سلامت، افزود: با وجود این، توسعه بیمه در کشورمان برای بهتر،موثرتر و فراگیر تر شدن تلاش فراوانی احتیاج دارد و لازم است دستگاههای مربوطه مخصوصا شرکت های بیمه و بیمه مرکزی با توجه به سیاستهای کلان نظام برای توسعه صنعت بیمه در کشور تلاش گسترده ای را انجام دهند.

وی مرور چشم انداز 20 ساله، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، تدوین برنامه پنجساله و برنامه پنجساله  پنجم را در جهت شکوفایی اقتصادی و رشد و توسعه کشور در عرصه‌‌های مختلف در سطح منطقه و بین المللی دانست و گفت: در هر جای دنیا رشد و توسعه اقتصادی بیشتر کشورها، حکایت از جایگاه رفیع آن کشور دارد و لازمه آن هم توسعه صنعت بیمه است. همراه با رشد و توسعه اقتصادی، ما و سایر کشورها نیازمند توسعه صنعت بیمه و علم بیمه‌گری هستیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که سهم بیمه در کشورمان 09/0 درصد از کل حق بیمه‌های تولیدی جهان است و ایران در رتبه چهل وششم صنعت بیمه دنیا قرار دارد، تصریح کرد:« این درحالی است که کشور همسایه ما ترکیه که در مسیر رشد و توسعه اقتصادی تلاش می‌کند رتبه سی و چهارم را در صنعت بیمه دنیا دارد.

صدر سرانه حق بیمه را در ایران 50 دلار و در دنیا 608 دلار ذکر کرد و افزود: در این بخش نیز کشورهای همسایه ما و ضعیت مناسبتری دارند و ایران از نظر سرانه حق بیمه در رتبه هفتاد و شش دنیا ایستاده است.

وی ضریب نفوذ بیمه را ایران را حدود 3/1 درصد در ایران دانست و تاکید کرد که برای رسیدن به حد میانگین این ضریب باید 6 برابر یعنی حدود 5/7 درصد شود.

وی با اشاره به سهم 59درصدی بیمه‌های زندگی از کل صنعت بیمه‌های جهان، سهم بیمه زندگی را در ایران 6/5 درصد ذکر کرد و خاطرنشان کرد: علت این مسئله این است که در حوزه‌ بیمه عمر و بازنشستگی فعالیت شرکت‌های بیمه کمرنگ است.

وی با ابراز رضایت از توجه به صنعت بیمه در سال‌های گذشته و لزوم فعالیت بیشتر برای رسیدن به شاخص‌های مطلوب در برخی از عرصه‌ها، تصریح کرد: یکی از زمینه‌هایی که باعث می‌شود این موضوع در مسیر مثبت حرکت کند و در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری هم وجود دارد این است که در زمینه واگذاری‌ها به بخش غیردولتی و خصوصی نام بیمه‌ها آمده است که البته استثنائاتی مانند بیمه ایران دارد اما در شکل کلان بحث واگذاری بیمه‌هابه بخش خصوصی مطرح است.

وی با تاکید بر افرایش سرمایه‌گذاری و توسعه بخش خصوصی در صنعت بیمه و مشارکت مردم، افزود: دستگاههای دولتی باید زمینه‌سازی لازم را در این بخش انجام دهند، موانع بخش خصوصی را رفع کنند و بخش خصوصی را به سرمایه‌گذاری ترغیب، تشویق و حمایت کنند. لذا یکی از راههایی که باعث می‌شود بتوانیم در شاخص‌های مربوط به صنعت بیمه در مسیر رسیدن به نقطه مطلوب حرکت کنیم، افزایش روز به روز فعالیت بخش خصوصی و غیردولتی در صنعت بیمه است و دستگاههای مختلف نظام از جمله دولت، مجلس و دستگاه قضایی باید حمایت لازم را از این بخش داشته باشند.

رئیس مجلس، فرهنگ‌سازیِ بیمه را از دیگر عوامل مؤثر در رشد و توسعه این صنعت دانست و گفت: بیمه در ساختارهای اقتصادی خود نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتر در جامعه است و با کار زیاد از سوی دستگاههای مختلف مردم باید به سمت بیمه شدن و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن بروند.

وی ادامه داد: مردم به واسطه دفترچه‌های بیمه درمانی با مفاهیم بیمه درمان و سلامت و بیمه تکمیلی آشنا هستند اما هنوز هم در حوزه سلامت حدود 10 درصد مردم تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و در حوزه های دیگر این درصد بالاتر است.

نایب رئیس مجلس خواستار رفع مراحل پیچیده اداری و موانع موجود در خصوص بیمه‌شدگان شد و افزود: مردم تصور می‌کنند که برای جبران خسارت‌شان از طریق بیمه باید پیچ و خم‌های زیادی را طی کنند. هر اندازه روند بوروکراتیک و کاعذبازی در این عرصه حذف شود و ارائه خدمات در حوزه بیمه تسهیل شود، در ابعاد کلان به نفع صنعت بیمه کشور است.

صدر در بخش دیگری از سخنان خود بر رعایت اخلاق حرفه‌ای در فضای رقابتی بیمه تاکید کرد و افزود:‌‌صنعت بیمه یک نهاد اقتصادی محسوب می‌شود و بیمه ها باعث پشتیبانی از فعالیت عرصه‌های مختلف می‌شوند.

وی با مقایسه منافع اقتصادی در دو بخش "تاسیس بانک" و " سرمایه گذاری در صنعت بیمه" ،گفت: برخی تصور می‌کنند که تاسیس بانک منافع اقتصادی زیادی دارد و ممکن است همین طور نیز باشد اما سرمایه‌گذاری در عرصه بیمه که یک نهاد اقتصادیست از نظر درآمد اقتصادی و ضریب ریسک‌های بانکی اطمینان‌بخش‌تر است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مشتری مداری و توجه به رضایت ارباب رجوع، خطاب به مدیران صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: هر مقدار بتوانید توجه مشتریانی را که تحت پوشش شما هستند و مطالباتی از شما دارند را جلب کنید، به رشد و توسعه بیمه در کشور کمک کرده‌اید.

صدر همچنین از رفع مشکلات و موانع صنعت بیمه در مجلس شورای اسلامی استقبال کرد و افزود:اگر نمایندگان در کارهای کارشناسی خود احساس کنند که با تصویب یک قانون یا اصلاح قوانین می‌توانند در جهت تحول اساسی در صنعت بیمه حرکت کنند، حتما از این کار استقبال می‌کنند زیرا توسعه فعالیت‌های بیمه‌ای امروز که در مسیر رشد و توسعه اقتصادی قرار گرفته ایم بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۹/۱۱ تعداد بازدیدکنندگان : 4906

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5068
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7138
بازدید امسال : 802621
بازدید کل : 37169694

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش