50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : اوضاع سلامت در ایران بدتر هم می شود

اوضاع سلامت در ایران خوب نیست. این اعترافی است که حتی مسوولان وزارت بهداشت هم به آن معترفند. اما اینطور که از شواهد بر می آید؛ اوضاع بدتر هم می شود     . . . . . .    وزیر بهداشت هفته گذشته اعلام کرد بیش از 60 درصد هزینه سلامت و درمان را مردم می دهند. اکنون معاون درمان وزیر بهداشت از گرانتر شدن درمان در سال 91 گفته است    . . . . . . .      مبنا بر آن است که تعرفه‌ها بر اساس تعرفه واقعی و قیمت تمام شده خدمات باشد؛ موضوعی که در برنامه پنجم توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته است     . . . . . . .   در تعرفه بخش خصوصی اعتقادمان بر آن است که باید تعرفه بخش هتلینگ رشد کند و این بخش رشد واقعی را نداشته است     . . . . . . .     در تعرفه‌های بخش خصوصی مانند سال گذشته پیشنهاد رشد بالای 20 درصدی است     . . . . . . .   

جهت رویت متن کامل این مطلب  ٬ میتوانید بر روی کلمهء  ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

درمان و سلامت گرانتر می شود/دولتی ها ۴۰ درصد، خصوصی ها ۲۰ درصد

اوضاع سلامت در ایران خوب نیست. این اعترافی است که حتی مسوولان وزارت بهداشت هم به آن معترفند. اما اینطور که از شواهد بر می آید؛ اوضاع بدتر هم می شود.

وزیر بهداشت هفته گذشته اعلام کرد بیش از 60 درصد هزینه سلامت و درمان را مردم می دهند. اکنون معاون درمان وزیر بهداشت از گرانتر شدن درمان در سال 91 گفته است.

حسن امامی رضوی گفته: "جلسات کارشناسی تعیین تعرفه‌های تشخیصی - درمانی سال 91 با سازمان نظام پزشکی، دبیرخانه شورای عالی بیمه و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت و راهبردی ریاست جمهوری در حال انجام است. در این جلسات مبنا بر آن است که تعرفه‌ها بر اساس تعرفه واقعی و قیمت تمام شده خدمات باشد؛ موضوعی که در برنامه پنجم توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته است."

واقعی شدن تعرفه ها، یعنی افزایش هزینه ها. معاون وزیر بهداشت دراین باره به ایسنا گفته: "در تعرفه بخش خصوصی اعتقادمان بر آن است که باید تعرفه بخش هتلینگ رشد کند و این بخش رشد واقعی را نداشته است. بخش حق‌الزحمه نیز به نظر می‌رسد رشدهای مناسب را در طول سالیان گذشته داشته است. در تعرفه‌های بخش خصوصی مانند سال گذشته پیشنهادمان رشد بالای 20 درصدی است."

تعرفه بخش دولتی گرانتر می شود: "به نظر می‌رسد تعرفه‌های بخش دولتی برای واقعی شدن باید در حد 35 تا 40 درصد رشد کند اما این موضوع به معنای تحمیل هزینه به مردم و دولت نیست و به شرطی است که اعتبارات بخش دولتی بیاید در بخش بیمه‌ای و به صورتی مناسب ساماندهی و تنظیم شود."

به گفته او میزان رشد تعرفه‌های بخش دولتی در گذشته بسیار کم بوده است: "برای آن که خدمات این بخش نظم بهتری یابد لازم است اعتبارات به صورت تجمیعی داده شود؛ یعنی دولت همه اعتبارات بخش درمان را ببرد در محل تعرفه و از محل تعرفه پرداخت شود. البته باید سازمان‌های بیمه‌گر هم توان پرداخت به موقع آن را داشته باشند؛ یعنی اگر تعرفه افزایش یابد و اعتبارات بخش دولتی قطع شود اما سازمان‌های بیمه‌گر قدرت پرداخت نداشته باشند، باز فشار هزینه‌ها به مردم وارد می‌شود. در این زمینه یک حرکت همه جانبه لازم است."

منبع: خبرآنلاین

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۲/۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4288

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4839
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6909
بازدید امسال : 802392
بازدید کل : 37169465

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش