اجرا نشدن طرح طبقهبندي مشاغل بزرگترين مشكل جامعه پرستاري
پرستاران در مراكز خصوصي با ساعت كاري و مسئوليت پذيري بسيار، نيمي از دستمزد پرستاران بخش دولتي و تامين اجتماعي را دريافت ميكنند.
عضو هيئت مديره اتحاديه كاركنان بيمارستانها و مراكز درماني كشور گفت: عدم ارتقاي شغلي باعث ميشود كه پرستاران به مهاجرت فكر كنند.
زينب طاهري با انتقاد از عدم اجراي طرح طبقهبندي مشاغل در خصوص كار پرستاري گفت: عدم انسجام در موضوع پرداخت دستمزد به پرستاران باعث از دست رفتن حقوق و كاهش انگيزهها شده است.
دبيرانجمن پرستاري كارگري شهر تهران ادامه داد: پرستاراني كه در مراكز تامين اجتماعي كار مي كنند تقريبا دو برابر پرستاراني كه در بخش خصوصي مشغول خدمت هستند حقوق دريافت ميكنند و اين درحالي است كه ما همگي در دانشگاههاي واحدي درس خواندهايم و سپس جذب نهادهاي مختلف درماني كشور شديم.
او با اشاره به مشكلات پرستاران در بيمارستانهاي بخش خصوصي افزود: پرستاران در مراكز خصوصي با ساعت كاري و مسئوليت پذيري بسيار، نيمي از دستمزد پرستاران بخش دولتي و تامين اجتماعي را دريافت ميكنند كه بدون در نظر گرفتن تخصص و تحصيلات و عوارض شغلي، رقمي نزديك به پايه دستمزد كارگران را دريافت ميكنيم.
اين فعال صنفي تعاريف خاص هر سازمان و نهادي از كار پرستاري را كه باعث تفاوت در ميزان دستمزد و ساير حقوق پرستاران شده است را بزرگترين مشكل جامعه پرستاري كشور عنوان كرد.
طاهري با بيان اينكه موضوع بيعدالتي در دستمزد و حقوق پرستاران را در روز پرستار با رئيس دولت هم مطرح كرده است افزود: آقاي احمدينژاد من را به وزير كار ارجاع داد و در مجموع توجهي به اين بيعدالتي نشد.
اين فعال صنفي با اظهار تاسف از اينكه توجهي به كرامت و عزت پرستاران در جامعه نميشود، عنوان كرد: پرستاران بعد از پزشكان نفر دوم در بيمارستانها هستند و شغل بسيار حساسي دارند چرا كه موضوع كارشان سلامتي بيماران است. با اين حساسيت شغلي شايسته نيست پرستاري كه در آستانه سن بازنشستگي قرار دارد، بعد از سالها كار همچنان نگران اجاره مسكن باشد و توان تهيه يك خانه كوچك را نداشته باشد.
منبع: ایلنا