50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : سرانه درمان واقعي= 1ميليون و 300 هزارتومان

كليد حل مساله زيرميزي افزايش سرانه درمان است. متاسفانه همه مسئولان به اين نكته واقف هستند ولي به آن اهميتي نمي‌دهند .................... سرانه درمان، پولي است كه يك دولت براي درمان يك فرد در طول يك سال در نظر مي‌گيرد و اين مبلغ در بودجه ساليانه منظور مي‌شود. در حال حاضر اين سرانه 13 هزار تومان است و در اختيار نهادهايي مانند صندوق‌هاي بيمه قرار مي‌گيرد و بر اساس آن تعرفه براي اعمال جراحي تعيين مي‌شود .................... سرانه درمان در ايران بسيار كم و كاريكاتوروار تعيين مي‌شود و صندوق‌هاي بيمه قدرت پرداخت هزينه‌هاي درماني را ندارند در نتيجه تعرفه‌هاي پاييني را در نظر مي‌گيرند ...................  دستمزد پزشكان ايراني بر اساس تعرفه‌ها كاملا ظالمانه است. به عنوان نمونه حداقل دستمزد يك جراح ريه در تركيه 10 ميليون تومان است اما اين رقم در ايران فقط 270 هزار تومان است .....................  سرانه درمان حتي متناسب با تورم نيز افزايش پيدا نمي‌كند. سرانه درمان واقعي بيش از يك ميليون و 300 هزار تومان است بنابراين سرانه درمان كنوني 100 برابر كمتر از نرخ واقعي آن است . . .

جهت رویت متن کامل این خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید

تحلیل ما

متن کامل

عضو هيات مديره انجمن جراحان عمومي:

كليد حل مسئله زيرميزي، افزايش سرانه درمان است

يك عضو هيات مديره انجمن جراحان عمومي گفت: كليد حل مساله زيرميزي افزايش سرانه درمان است. متاسفانه همه مسئولان به اين نكته واقف هستند ولي به آن اهميتي نمي‌دهند.

دكتر بهزاد رحماني افزود: سرانه درمان، پولي است كه يك دولت براي درمان يك فرد در طول يك سال در نظر مي‌گيرد و اين مبلغ در بودجه ساليانه منظور مي‌شود. در حال حاضر اين سرانه 13 هزار تومان است و در اختيار نهادهايي مانند صندوق‌هاي بيمه قرار مي‌گيرد و بر اساس آن تعرفه براي اعمال جراحي تعيين مي‌شود.

اين عضو هيات مديره انجمن جراحان عمومي ايران در ادامه گفت: سرانه درمان در ايران بسيار كم و كاريكاتوروار تعيين مي‌شود و صندوق‌هاي بيمه قدرت پرداخت هزينه‌هاي درماني را ندارند در نتيجه تعرفه‌هاي پاييني را در نظر مي‌گيرند.

وي اضافه كرد: دستمزد پزشكان ايراني بر اساس تعرفه‌ها كاملا ظالمانه است. به عنوان نمونه حداقل دستمزد يك جراح ريه در تركيه 10 ميليون تومان است اما اين رقم در ايران فقط 270 هزار تومان است. اين در حاليست كه احتمال مرگ ومير بيمار هنگام عمل جراحي وجود دارد و در صورت فوت بيمار و مقصر تشخيص داده شدن پزشك او بايد ديه‌اي 100 ميليون توماني بپردازد.

اين فوق تخصص جراحي ريه و قفسه صدري با اشاره به سرانه درمان در ايران اظهار كرد: سرانه درمان حتي متناسب با تورم نيز افزايش پيدا نمي‌كند. سرانه درمان واقعي بيش از يك ميليون و 300 هزار تومان است بنابراين سرانه درمان كنوني 100 برابر كمتر از نرخ واقعي آن است.

وي تاكيد كرد: در صورت واقعي شدن سرانه درمان، بودجه كافي در اختيار صندوق‌هاي بيمه قرار مي‌گيرد و دفترچه‌هاي بيمه، معتبر مي‌شود و پزشكان با جان و دل اين دفترچه‌ها را مي‌پذيرند.

رحماني با اشاره به كيفيت خدمات بخش دولتي اظهار كرد: زماني كه بيمار تصميم مي‌گيرد كه به جاي رايگان عمل كردن دربخش دولتي به عنوان مثال 10 ميليون تومان بپردازد تا خدمات بهتري را دريافت كند به خاطر اين است كه با پرداخت پول و حتي فروختن فرش زير پايش قصد دارند خدمات بهتري را دريافت كنند.

كيفيت پايين خدمات بخش دولتي از دلايل پرداخت زيرميزي است

وي با بيان اينكه كيفيت پايين خدمات بخش دولتي از دلايل پرداخت زيرميزي است، گفت: در صورت استاندارد بودن خدمات بخش دولتي بيمار براي اعمال جراحي به بخش خصوصي مراجعه نمي‌كند و به اين ترتيب پديده زيرميزي خود به خود حل مي‌شود.

رحماني در پايان در پاسخ به اين پرسش كه آيا اقدامات وزارت بهداشت باعث كاهش پديده زيرميزي شده است، تصريح كرد: ميزان دريافت زيرميزي كاهش پيدا نكرده است و برخورد انتظامي با پزشكان باعث كاهش اين مشكل نمي‌شود بلكه لازم است مشكل زيرميزي به‌ صورت ريشه‌اي حل شود.

منبع: ایسنا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۱/۳/۱۷ تعداد بازدیدکنندگان : 3901

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 600
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 10849
بازدید امسال : 806332
بازدید کل : 37173405

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش