50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : هر بیمارستانی ساز خودش را می‌زند ؟!؟!

اگر در سال جدید گذرتان به یکی از مطب‌های خصوصی افتاده باشد یا یکی از اعضای خانواده‌تان را در بیمارستان بستری کرده باشید متوجه افزایش ناگهانی قیمت‌ها می‌شوید. البته این افزایش برای آنهایی که از بیمه تکمیلی استفاده می‌کنند چندان ملموس نیست ................ خبرنگار فارس به عنوان یک شهروند عادی به چند بیمارستان در سطح شهر تهران مراجعه کرد تا از چند و چون تعرفه‌های بستری و جراحی هم مطلع شود .................. نکته جالب این بود که قیمت هزینه‌های بستری و تخت روز در بیمارستان‌های خصوصی با هم متفاوت بود و خبری از نصب لیست قیمت تعرفه خدمات در بخش پذیرش یا صندوق بیمارستان نبود و امکان روئت تعرفه ها نبود. در حالی که سال گذشته مسئولان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی در یک تفاهم اعلام کردند که تمام بیمارستانهای دولتی و خصوصی موظف به نصب تعرفه های خدمات در بالای صندوق بیمارستان هستند ................. هزینه بستری در بیمارستان کسری به ازای یک شب بستری در اتاق خصوصی 394 هزار تومان است هزینه بستری در اتاق دو تخته هم شبی 194 هزار تومان است که سرجمع با تمام هزینه‌های جانبی به شبی 450 هزار تومان هم می‌رسد .................. بیمارستان آتیه نیز هزینه بستری در بخش ICU شبی یک میلیون و 200 هزار تومان و هزینه در بخش CCUشبی 800 هزار تا یک میلیون تومان است .................... بیمارستان ساسان نیز هزینه اتاق خصوصی شبی 189 هزار تومان و اطاق دو تخته 146 هزار تومان است .................  بیمارستان پارس  هزینه بستری در اتاق ICU شبی 554 هزار تومان، اتاق CCU شبی 318 هزار تومان و NICU شبی 554 هزار تومان، اتاق خصوصی شبی 249 هزار تومان، دو تخته شبی 194 هزار تومان و اتاق سه تخته  138 هزار تومان است .................. بیمارستان آبان هزینه یک شب بستری در اتاق خصوصی  306 هزار تومان است که با اضافه شدن هزینه ویزیت پزشک متخصص و سایر هزینه‌ها تا شبی 450 هزار تومان هم می‌رسد ..................... مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد زیاده‌خواهی برخی بیمارستان‌ها و پزشکان جدای از مشکلات گردش مالی گفت: وقتی هرج و مرج در بحث اقتصاد درمان وجود دارد و ما خودمان تعرفه واقعی را تعیین و ابلاغ نمی‌کنیم از چیزی که تعیین نشده نمی‌توان صیانت کرد .................  بررسی کردیم در یک روز و در یک زمان در سه بیمارستان مختلف یک جراحی قلب به نام یک جراح خاص ثبت شده مگر می‌شود یک نفر همزمان در سه جا حضور داشته باشد. پس این نشان می‌دهد با یک اسم خاص از مردم پول می‌گیرند که خلاف اخلاق و شرع است و نوعی کلک زدن است چون بیمار که نمی‌بیند چه کسی دارد او را جراحی می‌کند . . .

جهت رویت متن کامل گزارش خبرگزاری فارس  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

هر بیمارستان ساز خودش را می‌زند

یکی ماشینش را می‌فروشد، یکی خانه‌اش را. دیگری وام می‌گیرد تا فرزندش را با اطمینان خاطر زیر تیغ جراحی فلان پزشک معروف بسپارد و در این میان هر بیمارستان و هر پزشکی قیمت و تعرفه خاص خود را دارد.

4 ماه از سال می‌گذرد اما هنوز خبری از تشکیل شورای عالی بیمه سلامت و تعیین تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی نیست و در نهایت موضوع به اینجا ختم می‌شود که هر کس به اندازه توان خود هزینه‌ها را بالا می‌برد و سرانجام این مردمند که ضرر می‌کنند.

 از آن طرف پزشکان هم می نالند از گرانی و افزایش هزینه‌ها می‌گویند و از این سو تغییر نکردن تعرفه‌ها پزشکان را بر آن داشته تا خود چاره‌ای برای درمان درد خود بیندیشند چاره‌ای که معلوم نیست چه منطقی پشت آن است.

مردم زمانی که با حالت اضطرار برای درمان بیمارشان مراجعه می‌کنند فقط به فکر بهبود حال عزیزشان هستند نه هزینه آن. غافل از اینکه پس از گذر از این برهه و پرداخت هزینه‌‌های نجومی درمان،تازه می‌فهمند چه بلای خانمانسوزی بر سرشان آمده است. 

اما هر چیز حساب و کتابی دارد. تورم و افزایش نیافتن قانونی تعرفه خدمات پزشکی برخی زیاده خواهان این عرصه را برآن داشته تا از دل نگرانی‌های بیماران سوء استفاده کنند. گویی سوگندشان را از یاد برده‌اند که باید طبیب دل دردمندان باشند. 

اگر در سال جدید گذرتان به یکی از مطب‌های خصوصی افتاده باشد یا یکی از اعضای خانواده‌تان را در بیمارستان بستری کرده باشید متوجه افزایش ناگهانی قیمت‌ها می‌شوید. البته این افزایش برای آنهایی که از بیمه تکمیلی استفاده می‌کنند چندان ملموس نیست.

خانم م - جعفری برای درمان درد پای خود به یک متخصص روماتولوژی مراجعه کرده و به ازای یک بار ویزیت 20 هزار تومان پرداخته است،‌ ویزیتی که سال 15 هزار تومان بود یعنی حدود 40 درصد افزایش.

مریم - گ که به صورت خانوادگی برای تمام دردهای عمومی به یک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه می‌کنند، می‌گوید: ما برای هر دردی به این پزشک مراجعه می‌کنیم و تقریباً خانواده ما را می‌شناسد، سال گذشته ویزیت این پزشک 15 هزار تومان بود که امسال به 19 هزار تومان افزایش یافته و ما با خود گفتیم که چرا یکباره ویزیت خود را به 20 هزار تومان رند نکرده است.

اکثر پزشکان متخصص دفترچه بیمه را نمی‌پذیرند

ر - شکری‌نیا که فرزند خود را به یک متخصص اطفال برده است می‌گوید: قانوناً باید ویزیت متخصص اطفال 15 هزار تومان باشد در حالی که ما بابت ویزیت  20 هزار تومان پرداخت کردیم و نکته جالب این است که اکثر متخصصان  برای ویزیت دفترچه بیمه قبول نمی‌کنند و این بدترین آسیب برای خانواده‌های متوسط و کم درآمد است.

خبرنگار فارس به عنوان یک شهروند عادی به چند بیمارستان در سطح شهر تهران مراجعه کرد تا از چند و چون تعرفه‌های بستری و جراحی هم مطلع شود.

نکته جالب این بود که قیمت هزینه‌های بستری و تخت روز در بیمارستان‌های خصوصی با هم متفاوت بود و خبری از نصب لیست قیمت تعرفه خدمات در بخش پذیرش یا صندوق بیمارستان نبود و امکان روئت تعرفه ها نبود. در حالی که سال گذشته مسئولان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی در یک تفاهم اعلام کردند که تمام بیمارستانهای دولتی و خصوصی موظف به نصب تعرفه های خدمات در بالای صندوق بیمارستان هستند.

بسته به پزشک شما قیمت ها متفاوت است

در همه موارد اولین سؤالی که پرسیده می‌شد این بود «بیمه تکمیلی دارید؟» اگر جواب بله بود دلیلی برای اعلام ریز قیمت وجود نداشت چون قرار بود بیمه تکمیلی هزینه‌ها را بپردازد و لزومی نداشت وقت متصدی پذیرش به هدر رود. صرفنظر از افزایش هزینه‌های بستری و اتاق( تحت روز بستری)، این پزشکان هستند که بنا به میزان شهرت قیمت تعیین می‌کنند و جمله «بسته به پزشک شما قیمت‌ها متفاوت است» بسیار شنیده می‌شود.

هزینه بستری در اتاق خصوصی شبی 3 میلیون تومان

هزینه بستری در بیمارستان کسری که یکی از بیمارستانی خصوصی درجه یک محسوب می‌شود به ازای یک شب بستری در اتاق خصوصی 394 هزار تومان است که این هزینه منهای حق ویزیت پزشک و هزینه آزمایش‌ها است و با توجه به حال بیمار ممکن است با احتساب همه خدمات به شبی 3 میلیون تومان هم برسد. هزینه بستری در اتاق دو تخته هم شبی 194 هزار تومان است که سرجمع با تمام هزینه‌های جانبی به شبی 450 هزار تومان هم می‌رسد.

به گفته متصدی بستری بیمارستان کسری قیمت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است اما نگفت چقدر؟

بیمارستان آتیه نیز یکی دیگر از بیمارستان‌های خصوصی در غرب تهران است. هزینه بستری در بخش ICU این بیمارستان شبی یک میلیون و 200 هزار تومان و هزینه در بخش CCUشبی 800 هزار تا یک میلیون تومان است.

همچنین هزینه سزارین بسته به نظر پزشک متفاوت است که ممکن است از  3.5 میلیون تومان تا 5.5 میلیون تومان متغیر باشد.

قیمت اتاق خصوصی شبی 355 هزار تومان و اتاق دو تخته 192 هزار تومان است البته این فقط مربوط به هزینه تخت است و اگر قرار باشد بیمار بستری شده و کارهای آزمایش و ویزیت پزشک متخصص نیز انجام شود هزینه اتاق خصوصی به شبی 555 هزار تومان و اتاق معمولی شبی 400 هزار تومان است.

بیمارستان ساسان نیز از معدود بیمارستان‌های خصوصی است که هزینه بستری اتاق نسبت به بقیه بیمارستان‌ها متعادل‌تر بود به طوری که هزینه اتاق خصوصی شبی 189 هزار تومان و اتاق دو تخته 146 هزار تومان است البته نباید فراموش کرد که اگر کسی تمایل به داشتن همراه با خود در بیمارستان را دارد باید جداگانه شبی 90 هزار تومان بپردازد، قیمتی معادل یک هتل 3 ستاره در تهران.

همچنین هزینه بستری در بخش ICU در بیمارستان ساسان شبی 420 هزار تومان است و به گفته کارشناس بخش بستری هزینه سزارین از 2 میلیون تا 2 میلیون و 200 هزار تومان است.

متصدی بخش بستری بیمارستان ساسان می‌گوید: اگر کل تهران را بگردید قیمت به مناسبی بیمارستان ما پیدا نمی‌کنید. ما تقریباً قیمت پارسال را می‌گیریم و اگر پزشک شما برای جراحی شما را معرفی کند از یک میلیون و 800 تا  2 میلیون  تومان متغیر است ولی اگر آزاد مراجعه کنید ممکن است تا 2 میلیون و 500 هزار تومان هم برسد البته این به این بستگی دارد که پزشک شما مبلغی را جداگانه دریافت بکند یا خیر.

سری هم به بیمارستان پارس زدیم، بیمارستانی که جزو بیمارستان‌های خصوصی است. هزینه بستری در اتاق ICU این بیمارستان شبی 554 هزار تومان، اتاق CCU شبی 318 هزار تومان و NICU شبی 554 هزار تومان، اتاق خصوصی شبی 249 هزار تومان، دو تخته شبی 194 هزار تومان و اتاق سه تخته  138 هزار تومان است.

متصدی بخش پذیرش بیمارستان پارس می‌گوید: قیمت‌ها نسبت به سال گذشته 40 درصد گران شده است مثلاً تختی که سال گذشته شبی 90 هزار تومان بود اکنون به شبی 138 هزار تومان افزایش یافته است.

همچنین هزینه سزارین در این بیمارستان 5 میلیون تومان است. مسئول بخش بستری می‌گوید: باید ببینیم دکتر شما چه کسی است، چون برخی پزشکان دستمزد بیشتری می‌گیرند ولی در کل همه بیمارستان‌های خصوصی جدیداً تعرفه‌شان گران شده است.

بیمارستان آبان واقع در خیابان کریم‌خان بیمارستان دیگری است که به آن مراجعه کردیم. هزینه یک شب بستری در اتاق خصوصی این بیمارستان 306 هزار تومان است که با اضافه شدن هزینه ویزیت پزشک متخصص و سایر هزینه‌ها تا شبی 450 هزار تومان هم می‌رسد.

همچنین هزینه اتاق دو تخته شبی 230 هزار تومان که با هزینه‌های جانبی به 350 هزار تومان می‌رسد و اتاق عمومی که معمولاً سه تخته یا بیشتر است هر شب 143 هزار تومان که با هزینه جانبی به 250 هزارتومان می‌رسد.

اما این همه ماجرا نیست. هستند پزشکانی که خود را تافته جدا بافته می‌دانند و به دلایل مختلف از جمله «معروف شدن» دستمزدهای خارج از عرف می‌گیرند به عنوان مثال یک متخصص زنان و زایمان برای سزارین فقط 3.5 میلیون تومان دستمزد آزاد (زیرمیزی) برای انجام زایمان می‌گیرد که سرجمع با هزینه سزارین در بیمارستانی مانند بیمارستان دی تا  7 میلیون تومان باید بپردازد.

آقای محمد- خ طی 2 هفته اخیر مادرش را برای جراحی زانو در بیمارستان پارسیان بستری کرده است.

او می‌گوید: فقط 4.5 میلیون پروتز زانو خریدیم و خود پزشک هم در ابتدا 2 میلیون تومان جداگانه برای جراحی مطالبه کرد(زیر میزی) که با چانه زنی آن را به یک میلیون تومان رساندیم و جدای از اینها برای 4 شب بستری در اطاق خصوصی یک میلیون و 350 هزار تومان به حساب بیمارستان واریز کردیم یعنی چیزی حدود 7 میلیون تومان برای یک جراحی زانو پرداختیم.

این شهروند تهرانی می‌افزاید: این بیمارستان برای یک عدد مسواک، خمیردندان و یک جفت دمپایی پلاستیکی 40 هزار تومان از ما پول گرفت و هر چه فکر کردیم نفهمیدیم جنس این مسواک و خمیردندان یا دمپایی چه بوده که از مااین همه پول گرفته‌اند.

خانم پورمحمدی نیز که چندی قبل به یک متخصص قلب و عروق در حوالی میدان تجریش مراجعه کرده است.می‌گوید: ویزیت این پزشک به طور ثابت 90هزار تومان است. یعنی هر بیماری که در مطلب حضور می‌یابد باید 90 هزار تومان در ابتدا بپردازد تا پزشک او را برای یک 15 دقیقه ویزیت کند.

پورمحمدی ادامه می‌دهد: البته هنگامی که برای گرفتن قبض مراجعه می‌کنیم حق ویزیت 15 هزار تومان درج می‌شود ولی در کنار آن 15 هزار تومان برای نوار قلب و  60 هزار تومان برای اکوی قلب نیز در نظر گرفته شده است که برای همه اجباری است.

پورمحمدی می‌گوید: تعریف این پزشک را از دوستان خود بسیار شنیده بودم و برای اینکه سریع مشکل قلبی ام را بفهمد به این پزشک و آن پزشک مراجعه نکنم حاضر به مراجعه به این پزشک و پرداخت چنین مبلغی شدم.

سؤال اینجاست آیا واقعاً تمام بیمارانی که به این مطب مراجعه می‌کنند به نوار قلب و اکو نیاز دارند و آیا وظیفه یک پزشک این نیست که ابتدا با معاینه و در نظر گرفتن علایم بالینی مشکل را تشخیص دهد و در گام آخر بیمار را به روش‌های کمک تشخیصی از جمل نوار قلب و اکو سوق دهد.

این یک شهر و 10 نرخ حتماً علتی دارد و باید دید ریشه آن کجاست.

تعیین نشدن به موقع تعرفه‌ها به نابسامانی ها دامن زده است

محمدرضا نوروزی، نایب رئیس شورای عالی نظام‌ پزشکی در مورد هرج و مرج در گرفتن هزینه‌های خدمات تشخیصی در مطب‌ها و بیمارستان‌ها می‌گوید: به نظر می‌رسد اوضاع تعرفه در بخش‌های غیردولتی از نابسامانی رنج می‌برد و تعریف نشدن تعرفه‌ها به این امر دامن زده است.

وی می‌افزاید: تعیین تعرفه‌ها در برنامه پنجم توسعه از سازمان نظام پزشکی گرفته شد و به شورای عالی بیمه سلامت که هنوز هم شکل نگرفته سپرده شد و همین مسئله یک بلاتکلیفی در بخش غیردولتی ایجاد کرد.

نوروزی تأکید می کند: از سوی دیگر وزارت رفاه و بیمه‌ها خود را متولی تعیین تعرفه می‌دانند از طرفی نظام پزشکی به دلیل اینکه قبلاً متولی بوده تعرفه را پیشنهاد می‌کند و یک سوی دیگر ماجرا هم وزارت بهداشت است که به عنوان سیاستگذار در امر سلامت باید تعرفه‌ها را تعیین کند و نتیجه این می‌شود که اکنون با گذشت 4 ماه از سال هنوز تعرفه‌ای مشخص نشده و همین امر ایجاد هرج و مرج را در بخش‌های خصوصی ایجاد کرده است.

وی ادامه می‌دهد: وقتی نتوانیم نیازهای ارائه دهندگان خدمت را تأمین کنیم باید این توقع را داشته باشیم که متاسفاته نابسامانی در بخش تعرفه ایجاد شود و تنها راه‌حل موضوع نگاه واقع‌بینانه در بخش‌های غیر دولتی است چرا که افزایش باید متناسب با تورم باشد.

تعرفه‌ها به‌روز شود با زیاده خواهان برخورد می‌کنیم

نوروزی می‌گوید: با به روز شدن تعرفه‌ها و اینکه قوانین را درست ببینیم می‌توانیم با زیاده‌خواهان برخورد کنیم چرا که جمعیت زیادی از پزشکان با همان تعرفه‌های قبلی و بر مبنای قانون کار می‌کنند.

اما سؤال اینجاست که این تعرفه‌ها را چه کسی گران کرده است و کجای کار می‌لنگد؟

مسعود محمد‌پور، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد افزایش خودسرانه هزینه‌های بستری در بیمارستانها و مطب‌های خصوصی می‌گوید: این اتفاق در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران بنا به شرایطی که بیمارستانهای زیر نظر علوم پزشکی دارند(محدوده پائین خیابان انقلاب تا استاد معین به پائین) نیفتاده است و همه بیمارستانها تعرفه‌ها را رعایت کرده‌اند و شما اگر بیمارستان خصوصی سراغ دارید که تخلف کرده بگوئید تا ما برخورد کنیم.

وی می‌افزاید: فقط برخی پزشکان خودشان دستمزدشان را تعیین می‌کنند که آن هم کار غیرقانونی است.

مردم برای مطالبه حق خود با حقوقشان آشنا نیستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح می‌کند: بزرگترین مشکلی که وجود دارد این است که مردم با حق و حقوق خودشان آشنا نیستند تا اگر جایی مبلغی را خارج از تعرفه درخواست کرد حق خود را مطالبه کنند. هر کسی به ما در این موارد شکایت کند بررسی و برخورد می‌کنیم.

وی خاطرنشان می‌کند: یا اگر خودمان در بررسی‌ها متوجه شدیم که اتفاقی افتاده و پزشک یا بیمارستان درخواست تعرفه مازاد بر مصوب دارد، برخورد قانونی انجام می‌دهیم و مورد را به تعزیرات حکومتی ارجاع می‌دهیم.

محمدپور تاکید می‌کند: منتها مردم مشکلات را به ما ارجاع نمی‌دهند ولی ما حداقل ماهی یکبار از بیمارستانهای تحت پوشش محدوده خودمان بازدید انجام می‌دهیم.

مسعود مسلمی‌فر، مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم می‌گوید: چند سال است که تعرفه در زمانی که قانون مشخص کرده تعیین نمی‌شود و در عین حال واقعی هم در نظر گرفته نمی‌شود.

وی با اشاره به این نکته که رشد تورم کلی اعلام می‌شود می افزاید: ممکن است رشد تورم در برخی بخش‌ها مانند بهداشت و درمان به مراتب بیشتر از بخش‌های دیگر باشد به طوری که در این بخش بنا به نظر کارشناسان حدود 40 درصد است.

برای تعیین تعرفه‌ها به جای نگاه کارشناسی نگاه به جیب خود حاکم است

مسلمی‌فرد تصریح می‌کند: اگر تعرفه‌ها در بیمارستان‌های خصوصی مانند قبل و به صورت ناقص اجرا شود به مرور کیفیت خدمات افت می‌کند و بیمارستانها رو به ورشکستگی می‌روند. اما وقتی وزارت بهداشت افزایش را 25 درصد در نظر می‌گیرد. سازمان نظام پزشکی 30 تا 35 درصد افزایش را پیشنهاد می‌کند و وزارت رفاه بین 10 تا نهایتاً 12 درصد افزایش تعرفه تاکید دارد سبب می‌شود که نگاه کارشناسی برداشته شود و فقط یک نگاه به جیب خود در نظر گرفته شود که در نهایت بی‌نظمی در اقتصاد بیمارستان‌ها ایجاد می‌شود که فشار اصلی آن روی مردم است.

وی ادامه می‌دهد: ما به عنوان بازرسان در سطح تهران به بیمارستان‌ها اطلاعیه داده‌ایم و مدام فشار می‌آوریم که تا زمانی که تعرفه‌‌ها مشخص نشده بیمارستان‌ها حق افزایش تعرفه را ندارند.ولی وقتی به تولید کننده خدمات بگوئید برای تولید این دستگاه هزار تومان هزینه می‌کنید باید 500 تومان بفروشید معنای آن این است که تولید کننده کارش را تعطیل کند.

از چیزی که تعیین نشده نمی‌توان صیانت کرد

مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد زیاده‌خواهی برخی بیمارستان‌ها و پزشکان جدای از مشکلات گردش مالی گفت: وقتی هرج و مرج در بحث اقتصاد درمان وجود دارد و ما خودمان تعرفه واقعی را تعیین و ابلاغ نمی‌کنیم از چیزی که تعیین نشده نمی‌توان صیانت کرد.

وی افزود: وقتی به بیمارستان فشار می‌آوریم بیمارستان می‌گوید من نمی‌توانم هزینه‌‌های اتاق عمل و تجهیزات را دوباره تامین و تهیه کنم چه‌کار باید کرد. اگر بیمارستان را تعطیل کنیم ضرر آن ‌برای مردم و کشور خیلی بالاتر است.

مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به اینکه برخی جراحان در رشته‌های کلیدی عدد و رقم‌های خاص را قبل از عمل مطالبه می‌کنند می‌گوید: برخی می‌گویند ما ترسیدیم برای بیمارمان مشکلی پیش بیاید و مجبور شدیم مبلغ را بپردازیم در حالی که این ذهنیت و فرهنگ غلطی است که مردم فکر می‌کنند فقط یک پزشک‌ خاص در این شهر و کشور کار می‌کند ما در همه امور پزشکی، پزشکان متعددی داریم که کارهای خوبی انجام می‌دهند.

یک جراح همزمان در 3 بیمارستان جراحی می‌کند

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بررسی کردیم در یک روز و در یک زمان در سه بیمارستان مختلف یک جراحی قلب به نام یک جراح خاص ثبت شده مگر می‌شود یک نفر همزمان در سه جا حضور داشته باشد. پس این نشان می‌دهد با یک اسم خاص از مردم پول می‌گیرند که خلاف اخلاق و شرع است و نوعی کلک زدن است چون بیمار که نمی‌بیند چه کسی دارد او را جراحی می‌کند.

به گفته مسلمی‌فر مردم هر طبقه‌ای از مردم برای ما شریف هستند. بارها شده پائین‌ترین طبقه مردم از بزرگترین پزشک بنام شکایت کرده و ما بررسی کردیم و وقتی تخلف پزشک محرز شد از آن پزشک تعهد گرفتیم که برای خیلی‌ها جای تعجب بوده است.

روسا و مدیران بیمارستان در قبال حق مردم مسئول هستند و تا زمانی که تعرفه‌ها تعیین نشده همه باید بر اساس تعرفه سال گذشته عمل کنیم.

تمام این باید و اگرها به قوت خود باقی است اما آنچه که نباید به راحتی از آن گذشت تبعاتی است که از نابسامانی هزینه‌های درمانی گریبانگیر مردم می‌شود.

منبع : فارس - فاطمه بیات

منبع : تاریخ : ۱۳۹۱/۴/۱۴ تعداد بازدیدکنندگان : 4432

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 493
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 10742
بازدید امسال : 806225
بازدید کل : 37173298

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش