50 مطلب آخر
اقتصاد درمان : اخذ زیرمیزی = لغو پروانه مسئول فني و لغو پروانه تاسيس بيمارستان

برخي از مفاد قانون جرايم نقدي براي متخلفانی که اقدام به اخذ زيرميزي كرده‌اند:

جريمه نقدي به ميزان 2 برابر اضافه دريافتي از بيماران و توبيخ كتبي و درج در پرونده براي بار اول........

جريمه نقدي به ميزان 5 برابر مبلغ دريافتي و لغو پروانه و توبيخ كتبي و درج در پرونده پزشكي براي تخلف بار دوم .....

جريمه نقدي به ميزان 10 برابر اضافي دريافتی و لغو پروانه مسئول فني و لغو پروانه تاسيس بيمارستان در بار سوم.....

دو راه براي مقابله با پديده زيرميزي وجود دارد يكي از آنها برخورد فعال ناظرين و مراجعه و حضور در بيمارستان‌ها و بررسي پرونده‌ها است و برخورد ديگر برخورد غيرفعال است كه در اين راه مردم بايد هرگاه تحت فشار قرار گرفتند به مراكز نظارت دانشگاه مراجعه كنند و مراتب را اعلام نمايند....................

مردم مي‌توانند به راحتي هرگونه تخلف را به شماره تلفن 1490 سامانه پاسخگويي به شكايات مردمي، اعلام كنند....................

تحلیل ما

متن کامل

 

شناسايي و برخورد قاطع با پزشكان متخلف

 

 

مديركل نظارت بر امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: با نظارت‌هاي نامحسوس صورت گرفته، پزشكان متخلفي كه اقدام به اخذ زيرميزي كرده‌اند، شناسايي شده‌ و ليستي از آنها تهيه شده است و با همكاري مجلس و ارگان‌هاي نظارتي در حال پي‌گيري براي برخورد قاطع با آنها هستيم.

 

 

دكتر سجاد رضوي با بيان اين كه شناسايي و معرفي متخلفان از طرف وزارت بهداشت صورت مي‌گيرد اما بررسي را قوه ديگري انجام مي‌دهد كه نياز به اسناد و مدارك دارد، گفت: متاسفانه در برخي از قوانين، ميزان جريمه صورت گرفته با تنبيه در نظر گرفته شده همخواني و تناسب ندارد به نحوي كه براي تخلفي بسيار بزرگ، جريمه 200 هزار توماني تعيين شده است در حالي كه ميزان جريمه نقدي اخذ زيرميزي به صراحت در قانون آمده است.

 

دكتر رضوي با اشاره به برخي مفاد قانون جرايم نقدي براي متخلفان گفت: جريمه نقدي به ميزان 2 برابر اضافه دريافتي از بيماران و توبيخ كتبي و درج در پرونده براي بار اول و جريمه نقدي به ميزان 5 برابر مبلغ دريافتي و لغو پروانه و توبيخ كتبي و درج در پرونده پزشكي براي تخلف بار دوم و جريمه نقدي به ميزان 10 برابر اضافي دريافت و لغو پروانه مسئول فني و لغو پروانه تاسيس بيمارستان در بار سوم تخلف از جرايم مقابله با پديده زيرميزي است.

 

 

اعلام شكايت مردمي از اخذ زيرميزي به 1490

مديركل نظارت بر امور درمان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فرمايشات  مقام معظم رهبري مبني بر اين كه بيمار نبايد به جز بيماري درد و رنج ديگري داشته باشد و نيز دغدغه وزير بهداشت،درمان و آموزش پزشكي مبني بر ضرورت پاسخگويي به مشكلات مردمي و دستور وي براي راه‌اندازي سامانه پاسخگويي مردمي 1490 گفت:‌ در فروردين ماه امسال تعداد 29 مورد شكايت مردمي از دريافت زيرميزي به سامانه 1490 گزارش شده است .

وي كه شب گذشته در برنامه گفت و گوي ويژه خبري شبكه دو سيما حضور داشت افزود: مردم مي‌توانند به راحتي هرگونه تخلف را به شماره تلفن 1490 كه سامانه پاسخگويي به شكايات مردمي است، اعلام كنند تا بررسي و رسيدگي شود.  

 

 

بازگرداندن 5/1 ميليارد تومان زيرميزي به بيماران

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي نيز اعلام كرد: در سال گذشته 5/1 ميليار تومان زيرميزي پزشكان به بيماران بازگردانده شده است.

 

دكتر حسن ابوالقاسمي با تاكيد بر اين كه مقررات بايد بازدارنده باشد، گفت: دو راه براي مقابله با پديده زيرميزي وجود دارد يكي از آنها برخورد فعال ناظرين و مراجعه و حضور در بيمارستان‌ها و بررسي پرونده‌ها است و برخورد ديگر برخورد غيرفعال است كه در اين راه مردم بايد هرگاه تحت فشار قرار گرفتند به مراكز نظارت دانشگاه مراجعه كنند و مراتب را اعلام نمايند.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي در ادامه افزود: در حال حاضر همه روزه به تعداد 8 هزار بيمار با تعرفه‌هاي دولتي توسط 700 پزشك در بيمارستان‌هاي تحت پوشش اين دانشگاه ارائه خدمت مي‌شوند.

----------------------------

پایان

 

منبع : وب دا تاریخ : ۱۳۹۲/۲/۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4153

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4439
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6509
بازدید امسال : 801992
بازدید کل : 37169065

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش