لزوم راه اندازی بیمارستان های مگنت در کشور
عضو هیات علمی دانشکده پرستاری ارتش با تاکید بر ضرورت راه اندازی بیمارستان های مگنت (بیمارستان هایی که پزشک و پرستار دارای روابط حرفه ای بالایی با هم هستند) در کشور گفت: کشورهای توسعه یافته دارای چنین بیمارستان هایی هستند و راه اندازی آن در کشور ضروری است.
دکتر «آرمین زارعیان» با بیان اینکه تمرکز بیمارستان های مگنت تاکید بر کار گروهی بین پزشک و پرستار برای دستیابی به مراقبت مطلوب و با کیفیت است، افزود: برای بیش از دو دهه بر روی این موضوع در کشورهای توسعه یافته کار شده است.
وی با اشاره به شکل فرودستی و فرادستی همکاری حرفه ای پزشک و پرستار در قالب سنتی، ادامه داد: از اوایل دهه 80 که می توان از آن به دوره گذار یاد کرد، ارتباط پزشک و پرستار به شکل وابستگی و استقلال مطرح شد و شکل رئیس و مرئوسی به دست فراموشی سپرده شد و پرستاران به لحاظ حرفه ای مستقل شدند.
عضو هیات علمی دانشکده پرستاری ارتش گفت: بر اساس تحقیقات دانشگاهی هر چه تعاملات حرفه ای پزشک و پرستار ارتقا یابد، Orde (دستور) در پزشکی به تجویز تبدیل می شود و اگر پزشک براساس شرح وظایف چیزی را تجویز می کند به معنای دستور نیست و پرستار براساس علم و دانش خود مبتنی بر تجویز پزشک عمل می کند.
زارعیان افزود: راه اندازی بیمارستان های مگنت موجب افزایش رضایت شغلی پرستار، میزان فرسودگی شغلی، کاهش و میزان طول مدت کاری پرستار، احساس خوب همکاری بین پزشک و پرستار و افزایش میزان رضایت بیماران می شود.
وی ا بیان اینکه بر این اساس طول مدت بستری بیمار هم کاهش می یابد، افزود: همچنین بیمار بهترین مراقبت و درمان با کیفیت را در این بیمارستان ها دریافت می کند.
--------------------------
پایان